Monday, June 6, 2011

Reward......

....Adik received this present from his school, for his achievement on the Pusat Sumber Sekolah Program (PSS) !PSS ialah program di mana murid dinilai berdasarkan kekerapan mereka menggunakan kemudahan yg ada di Pusat Sumber sekolah. Setiap murid mempunyai sekeping 'kad smart' yg bertujuan sbg kad akses utk merekod kedatangan dan jumlah buku yg dipinjam oleh murid dari Pusat Sumber.So, Adik adalah di antara murid yg telah berjaya menggunakan sepenunhnya kemudahan yg disediakan di Pusat Sumber sekolahnya ! TAHNIAH, Adik !! Keep up the good habit coz byk membaca luas & bertambah lah pengalaman/pengetahuan...dan membaca juga adalah jambatan ilmu !!
So,dptlah Adik Note Book ni....jadi lah !! Congratulations. Adik ! Keep up your reading, ok !

Ochia pun dpt hadiah gak ! Menang dlm pertandingan congkak...anjuran Panitia Sivik & Kewarganegaraan utk Karnival Ko-Kurikulum 2011 sekolahnya (MGS) !! Dpt nih, trofi & file with stationaries !!

CONGRATULATIONS to both of u, anak2 Mama !!! Smoga akan sentiasa & terus berjaya di dalam segala bidang yg korang ceburi !!! Mama akan selalu menyokong kalian........
p/s : dah penuh almari2 rumah dgn trofi diaorg ni huhuhu..... :)
No comments:

Post a Comment